Opdateret: 15-08-2022

Indledning
Vi respekterer og beskytter dit privatliv i forbindelse med brugen af vores services, så du kan føle dig tryg ved brug af dem. Vi har fastlagt interne procedurer, der er med til at sikre behandling af dine personoplysninger på bedst mulige måde og efter altid gældende danske lovgivninger, heraf GDPR.

Kontaktoplysninger

  • Affili ApS
  • CVR: 3892 3439
  • Nyvej 9
  • 4261 Dalmose
  • www.parfume.nu
  • Email: kontakt @ parfume.nu (navngiv emnefelt: GDPR)

Databehandling sker jf. oplyste grundlag
Parfume.nu er en affiliate website, hvorved behandling af personoplysninger sker via cookies eller hvor du direkte tager kontakt til os eller selv frivilligt deler dine personoplysninger med os.

Data bliver evt. indsamlet og behandlet ved kontakt til os:

  • Brug af cookies
  • Henvendelser til os pr. mail eller telefon
  • Tilmelding til nyhedsbrev
  • Tilmelding til notifikationer (OneSignal)

Data, som evt. indsamles og behandles, omfatter:

  • Kontaktoplysninger f.eks navn, adresse, telefonnummer, mail
  • Samtykke til markedsføring, notifikationer, nyhedsbreve eller konkurrencer
  • Persondata, herunder kontaktoplysninger, i mails til vores medarbejdere
  • Brugeradfærd i forbindelse med brug af hjemmesiden, der indsamles via cookies og Facebook pixels.

Formålet med vores behandling
Indsamling og behandling ske ud fra bestemte oplyste formål eller andre lovlige forretningsmæssige formål såsom:

  • Opfyldelse af aftale på baggrund af din anmodning (GDPR art. 6, stk. 1, litra b)
  • Administration af din relation til os (GDPR art. 6, stk. 1, litra a, b eller f)
  • Drift og optimering af vores hjemmesiden (GDPR art. 6, stk. 1, litra b)
  • Opfyldelse af krav ifølge lovgivningen (GDPR art. 6, stk. 1, litra c)
  • Kundeservice og generel kommunikation med os (GDPR art. 6, stk. 1, litra a, b, c eller f)
  • Udsendelse af nyhedsbreve og markedsføringsmateriale fra os eller en af vores samarbejdsparter (GDPR art. 6, stk. 1, litra a)

Cookies
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold, annoncer og affiliate links, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik. Vi deler også oplysninger om din brug af vores website med vores partnere inden for sociale medier heraf Facebook, LinkedIn mv., annonceringspartnere og analysepartnere. Vores partnere kan kombinere disse data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra din brug af deres tjenester.

Visse cookies indsamler følgende typer af oplysninger om dig, der efter omstændighederne kan udgøre persondata: Et unikt ID, tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP nr., geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

Denne indsamling foretages med hjemmel i databeskyttelsesforordningens (GDPR) artikel 6, stk. 1, litra f, da indsamlingen sker med henblik på at optimere hjemmesiderne til gavn for dig.

Videregivelse af persondata
Vi videregiver dine persondata til offentlige myndigheder, hvor lovgivningen foreskriver det.
Ved tryk på de enkelte links og eller knapper på siden vil du evt. blive videresendt til en anden website end vores – Vi kan på ingen måde stilles til regnskab for dennes indhold

Overførsel til tredjelande
Enkelte affiliate links kan sende dig til websider underfor EU og EØS.

Dine rettigheder
Som del af Databeskyttelsesforordningen (GDPR) har du følgende rettigheder:

Ret til at se oplysninger (indsigtsret)

  • Du har ret til at få indsigt i de oplysninger, vi behandler om dig.

Ret til berigtigelse (rettelse)

  • Du har ret til at få urigtige oplysninger om dig selv rettet – Hvilket sker ved henvendelse herom.

Ret til sletning

  • I særlige tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige generelle sletning indtræffer – såfremt anden lovgivning ikke undermineres.

Ret til begrænsning af behandling

  • Du har i visse tilfælde ret til at få begrænset behandling af dine persondata.

Ret til indsigelse

  • Du har i visse tilfælde ret til at gøre indsigelse.

Ret til at transmittere oplysninger (dataportabilitet)

  • Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine persondata i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format.

Klage til Datatilsynet

  • Læs evt. mere omkring dine rettigheder på www.datatilsynet.dk
  • Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, såfremt du er utilfreds med den måde, vi behandler dine persondata på. Datatilsynets kontaktoplysninger findes på www.datatilsynet.dk.